25 Mart 2010 Perşembe

Sayın Beşiktaş Başkanından Mikro Talepler #2






4- Amatör Branşlar

Beşiktaş yönetiminin haberi var mı bilmiyorum ancak şu an Beşiktaş'ın öyle bir hentbol takımı var ki namağlup bilmemkaçıncı kez şampiyon olma yolunda ilerliyor. Kabaca baktığımızda en başarılı dal hentbol Beşiktaş'ta. Hentbola olan talebe, Türkiye'de tribünlerin genel durumuna baktığımızda -bazı maçlarda özellikle- taraftardan iyi bir destek aldığını söyleyebiliriz Beşiktaş'ın. Tabii bir de buna yönetiminin tutumunu eklememek lazım. Yönetim hiç tanıtımı yapmıyor, kendisi de gelmiyor. (son zamanlarda bir iki isim gelmeye başladı sanırsam) Tarafar elleriyle ayakta tutuyor Hentbolu diyebiliriz. İsteklerini karşılamayı geçtim hakkını versinler bari adamların. Geçen sezon kol saati hediye edilmişti Şampiyonlara. Dün TK Şampiyonu takım İzmir'den "otobüsle" döndü. Yazık! Tarifeli uçaktan bilet alaydınız bari...

5- Tribün & Destek

Tribün organizasyonlarından en önemli olan şeylerden biri de yönetimden alacağınız ufacık bir destek. Beşiktaş taraftarı bu konuda yıllardır sıkıntıda. Hani desteği geçtim, köstek olduğu zamanlar bile oluyor yönetimin. Hani bu desteğin maddi olması da gerekmiyor; maddi yönleri taraftar öyle ya da böyle hallediyor zaten. Ama önemli maçlarda "atmosfer yaratırken" bir ucundan da yönetim tutsa mesela. Bu kadar "itici" bir yönetimden fazla ince bir beklenti olur ama beklenti işte.

6- Medya ve İletişim

Özellikle Beşiktaşlı taraftarlara soruyorum: En son ne zaman birinci azığdan bir haber aldınız? Basında çıkan haberlerin doğrulandığını ya da yalanlandığını hatırlıyor musunuz hiç? Hani doğrulama zaten pek olmaz da; yalanlama da yok. Hadi futbolcular kendi hakkınde olanları yalanlıyor da kulüp hakkında iyi kötü hiçbir haber hakkında yorum yapılmaz. Ya da bir gelişme varsa hiçbir zaman kulüpten açıklanmaz. Hep haber dışarılara sızar; biz gazeteden okuruz. Neye inanıp neye inanmayacağımızı bilemiyoruz açıkcası. Şu iletişim kanalının düzelmesi lazım. Zannedersem düzelme yolunda ilerleyen bir isteğimiz varsa o da budur. Hadi hayırlısı.

Mikro Talepler #1

0 yorum: