4 Mart 2010 Perşembe

Korkak & Samimiyetsiz





24 Ocak 2010 Pazar

Beşiktaş, evinde İstanbul Büyükşehir Belediyesispor ile TSL 18. Hafta karşılaşmasına çıkacak. Kötü giden takım, protesto konusunda ısrarcı taraftar. Taraftardan korkan yönetim ve başkan. Bilet fiyatları neredeyse Manchester maçı fiyatlarına dayanmış!

31 Ocak 2010 Pazar

Beşiktaş'da seçimler yapılıyor. Mevcut Başkan Yıldırım Demirören seçimlerden galip ayrılıyor. Taraftar tepki göstermeye devam ediyor. Atılan gollerden sonra dahi "Yeter" sesleri İnönü'de.

21 Şubat 2010 Pazar

O haftaya kadar zaten İnönü'ye gelemeyen başkan Galatasaray maçına da gelmiyor. Sebep? İnsanlar bu maça ayrı bir önem verdiğini düşünmesin. Sıradan bir lig maçı gibi görüyormuşmuş. At yalanı, seveyim inananı!

3 Mart 2010 Çarşamba

Takım yeniden güzel bir hava yakalamış geçen haftalarda. Ortalık günlük güneş! Ertelenen İBB maçı oynanacak. Saygıdeğer yönetim açıklama yapıyor, bilet fiyatlarında indirime gitmişler. Eski biletlerden alan gidip ucuza bilet bile alabilecek. Sorsan iyilik yapıyorlar. Samimiyetsizlik had safhada!

Taraftar biletler ucuzladıktan sonra belki gelir belki gelmez orası ayrı da. Siz yeniden "şeref" tribününe oturabilecek misiniz? Yoksa hiçbir maça gelmeyip, maçlara ayrı bir anlam katmamaya devam mı edeceksiniz?

Korkaksınız sayın Demirören, Samimiyetsizsiniz!

0 yorum: