12 Mart 2010 Cuma

Jose Ne Oluyor Sana ?


Inter son 6 maçında sadece 1 kez kazandı desek, inandıramayabiliriz insanları kolay kolay. Yine liderler, lakin bugün Catania'dan 3 yediler. Aslında bunu büyük ölçüde Sulley Muntari'ye borçlular.

Barış Özbek'in Inter şubesi Sulley Muntari 79'da oyuna girdi. 80'de ilk sarı kartını gördü. Frikikte ceza sahası içerisinde topu blokladı. Bu nedenle penaltı yaptırdı. 2.sarı kartı gördü. Oyundan atıldı. Bunları sadece ama sadece 3 dakika içerisinde yaptı Süleyman Ali Muntari.

Tribünde değil de kenarda olsaydı sahaya girerdi Jose bu maçta. Tam kendi isteğinde giden maçtı çünkü sahada oynanan. Ama Sulley yatırdı O'nu. Fikstürü daha da zor. Hafta içi Chelsea deplasmanı. Ardından haftasonu Palermo deplasmanı. Liderliği verirse haftasonu şaşırılmamalı. Jose ise şaşırılmalı aslında...

2 yorum:

Facchetti dedi ki...

Jose'nin yapacağı bi'şey yok. Her ne kadar Muntari'yi sevmiyor gibi gözükse de oynatmak zorunda kadro yüzünden. Kadro bi'şey yapmazsa olacağı budur. Her takım evinde dahi olsa onsekizin içindne çıkmıyor. "Zlatan nerede" diye iç geçirmemek elde değil.

felix mourinho dedi ki...

aslında orada iyi bir mariga, muntari'nin yerine güzel oturur. lakin orta sahasını bi' türlü tam kuramadı sakatlıktan. kurunca da 9 kişi kaldı, üstüne 2 adam daha ceza aldı.

zlatan olsaydı ohoooo. yedek kadro ile çıkmışlardı maça bugün chelsea için. o kadar rahatlarlardı ligde.

toparlasın bi gider yapsın jose.