9 Şubat 2010 Salı

Yenikent ASAŞ, Old Trafford, Antalya Atatürk




Erhan Güven Beşiktaş'a niye geldi, Beşiktaş'tan niye gitti falan anlamadım; konu da o değil zaten. Bir insan kariyerinde bir sene içerisinde bu kadar çıkış-iniş yaşar mı?

2009-2010 sezonu başında Ankaraspor'dan Beşiktaş'a transfer oldu bildiğiniz gibi. Aydın Karabulut'un elden çıkarılması için yapıldı sanki bu hamle. Neyse, Toraman ve Ekrem'in sene başındaki sakatlıkları sebebiyle forma şansı bulabildi. Öyle ki Beşiktaş'ın Manchester United deplasmanından 3 puan aldığı maçta bile görev alma şansı yakaladı. "N'oluyor lan?" demeden bir anda Antalyaspor'da buldu kendini bu sefer. Daha da bu kadar yükselemez.

Hani daha dün Old Trafford'da Manchester'ı yendiğine sevinen adam, bugün Veysel Cihan'ın golüne sevinecek en fazla. "Doğru zamanda doğru yerde bulunmak" bu olsa gerek. Bir yerden sonra patlıyor tabii.

3 yorum:

bonaventure dedi ki...

geçenlerde aydın karabulutu izlerken düşündüm bjk bu adamı niye sattı diye. bir anda mallaşıp özeri aldılar ya falan dedim. sonra irkildim ve gerçeği farkettim. allah alla. hala bir mantık kuramıyorum...

Sinan Yılmaz dedi ki...

:) Kendisi çok şanslı adammış diyebiliriz.
Tıpkı Tuna Üzümcü gibi. Niye geldi niye gidiyor. Tuna şimdi Bursaspor'da bile yedek mesela.

Adsız dedi ki...

abi aynı olay mehmet topalın başına geldi güngören deplasmanındaydık adam maçtan sonra geldi naber felan dedi iyi abi senden naber felan 11 gün sonra anfield road a çıktı adam 90 dakika oynadı ilginç bi şey valla :)