8 Şubat 2010 Pazartesi

Kapalı Tribün, Alt Taraf, Ön Sıra





Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören "tribünü temizleyeceğim" diyorsa ve eğer samimiyse önce burayı temizlesin. Gerçek bir temizlik olur hiç yoktan(!) O sıra sahaya en yakın yer stadda. En iyi İbrahim Üzülmez bilir orayı ona sormak lazım. Son olarak Nihat'ın açıklamalarından sonra gündeme geldi o sıra. Ciddi zarar veriyorlar oyunculara. Yarım sezonda İsmail Köybaşı, Serdar Özkan, Nihat gibi oyuncular ne küfür yemiştir orada belli değil. İçerideki maçlarda hep orada durduğunu bildiğim bir arkadaş var. Direk onun yazısından getiriyorum:
bi şey olur kızarsın küfredersin. bunu yapmayan yoktur nerdeyse.
"hay ayağını senin" deriz yeri geldiğinde.
ama sırf nihata küfretmek için maça gelen şerefsizler var. nihat kapalının önüne geldiğinde g.tünü yırta yırta küfür eden adiler var.
bu kadar olmaz be arkadaş. sonra da nihat tribüne dönüp "susun be" dediğinde aynı şerefsizler "bize küfrettiiii bize küfrettiiii" diye milleti gaza getiriyor.
Nihat'ın iyi-kötü oynaması, aldığı para falan değil olay. "Kafalar"ın yerine gelmesi lazım. Dün İbrahim'e, bugün Nihat'a, yarın Ahmet'e Mehmet'e. Beşiktaş'ı "kanatları çalışmıyor" diye eleştiriyoruz ancak çalışmaması daha iyi. Futbolcular fazla yaklaşmamış olur oraya, yazıktır.

Cidden susun artık!

Not: Yazıya Demirören samimiyse orayı temizlesin dedim de boşver, daha da beter hale getirir falan. Elini sürmesin yeğdir.

5 yorum:

Pamukk dedi ki...

çok haklısın. ben de o en önde izleyenlerdenim. her maç kavga edersin yani yanındakiyle öyle böyle değil. arada ediyorum bigün dayak yicem. hyr bide ukalalar ki sorma yani.

stalker dedi ki...

orası çok fena halde hakikaten. futbolcuya ana avrat sövmek için mevzileniyorlar. üç beş tane de değiller ki..

ian dedi ki...

çok doğru bir noktaya parmak basmışsın. kapalı altın ön kısmındaki bazı insanlar takıma zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. ilk yarının ortalarında da konuşulmuştu bu sorun taraftar arasında. tribünün kendi içerisinde ve yönetim bazında kesinlikle çözüm üretmek lazım bu soruna. olmadı, kamera tespiti ve cezai işlem.

kkskblog dedi ki...

Belki de Serdar Özkan'ın gelişim gösterememesinin birinci sebebidir o insanlar. Maçları alttan izlemeyi seven biri olarak, orada duyduğum küfürler karşısında hayrete düşüyorum. Güzel bir harekete girişiyor adam kaptırıyor ana avrat düz gidiliyo. Hatırlarsanız zaten 2 sene önce Serdar Özkan 2 sene önceki Fener maçında gol attığında, sevinmek yerine oraya doğru koşmuştu ek kol yaparak. Durum vahim valla. Bi an önce temizlenmeli orası.

AcıbadeM dedi ki...

2007-2008 sezonunun son haftalarında eşimle gittiğim bir maçta elli kere yer değiştirmiştim edilen küfürlerden dolayı. Kapalı sol ön, sağ ön hiç fark etmiyordu. İbrahim Üzülmez topu sürerken onu kovalayan rakibinden çok ona laf atan (!) seyircisiyle (!) uğraşmak zorunda kalıyordu.

Bu arada geçen sene Ankaraspor maçına da eşimle gittim. Bu sefer kendimce tedarikli davranarak kombinemi arkadaşlara verip numaralıdan bilet aldım. Tam da yedek kulübesinin arkasındaydık ama değişen hiç bir şey olmadı. Bu sefer Mustafa Hoca'da nasibini aldı hem.