12 Şubat 2010 Cuma

İbrahim Benjamin Button Üzülmez






“Eğer 30 yaşın altında olsaydım yönetim benimle beş senelik anlaşma imzalardı. Daha öncesinde 35 yaşıma geldiğimde futbolu bırakırım diye düşünüyordum. Ama inanın ben de çok şaşırıyorum çünkü yaşım ilerledikçe çok daha iyi oynamaya başlıyorum. Sanırım tecrübe, yetenekle birleşince ortaya böyle durumlar çıkıyor."

İbrahim Üzülmez/11.02.2010

Şimdi İbrahim bunu 25 yaşında söylese gayet mantıklı. Ancak bir insan 36'sına doğru daha iyi top oynamaya başlıyorsa bunda bir mantık hatası var. Hadi diyelim bir hücum oyuncusu olsa yine biraz anlarsın. Daha ekonomik oynar, az koşar-çok iş yapar falan tamam; ama İbrahim öyle de değil. Adam yaşı ilerledikçe daha çok koşuyor, daha çok topla oynuyor.

Geçen haftaki Gençlerbirliği maçında takım 4-1 öndeyken, 90+ son dakikada bile soldan yaldır yaldır bindiriyordu. O ilerdeyken hakem düdüğü çaldı da durabildi adam. Yuh!

İsmail Köybaşı geldikten sonra İbrahim'i keser diye üşünüyordum ama kesemez arkadaş. İbrahim formunun zirvesinde maşallah. Beşiktaş yönetimi İbo ne kadar süre isterse uzatsın sözleşmesini. Zarar gelmez ondan.

The Curious Case of İbrahim Üzülmez... Pehh..



1 yorum:

t_okan dedi ki...

deli ibo ya adam harika kimse kesemez deliyi, bence yıllardır akılsızca oynadı son yıllarda biraz akıl kalmış kullanmadığı onları kullanıyor :D