6 Ocak 2010 Çarşamba

Kewell Dansınının Mucidi




Yok, yok Kewell değil. Başkası bu. Hem de çok tanıdık bir isim. Kewell, Elano ile malumunuz Gençlerbirliği maçında atılan golden sonra "Kewell Dansı" olarak nitelendirdiğimiz sevinci yaşamıştı. O sevinci kimden esinlenerek yaptığına gelince cevabı yine Kewell verdi Galatasaray dergisine.

Peki taraftarlarımızdan çok mesaj gelmiş bu konuyla ilgili. Gençlerbirliği maçında atılan gol sonrası Elano ile yaşadığı gol sevinci. Kewell nasıl yorumluyor?

Bir gün arkadaşlarımızla dışarı çıkmıştık. Bu grubun içerisinde Elano ve Milan Baros da vardı. Dans ediyorduk ve Milan Baros’un bu şekilde dans ettiğini Elano gördü, ben görmedim. Kendisi de biliyorsunuz özlediğimiz bir futbolcu. O anda spontene gelişti. Dışarı çıktıktan bir gün sonra Elano bana söyledi ve bunu konuştuk. Golden sonra ben o şekilde dans etmeye başladım, Elano bana karşılık verdi. Bu tamamen Baros’tan kaynaklanan birşey. Onu tamamen özlediğimizi anlatan bir görüntüydü.

Yani dansın mucidi Milan Baros'muş. Çok aramış mı bu figürleri acaba Baros?

1 yorum:

metak dedi ki...

Araya süper pası atan elano, içeri kesen keita, gölü atan kewell, golden sonra dans taklidi yapılan baros. bu takım lütfen Avrupa ligini bu sene alsın artık çok ihtiyaç var.