31 Ocak 2010 Pazar

Baba Hakkı, Şeref Bey vs Şerefsizler!




İzmir, Bursa vb şehirlerden "davetiyeyle gelip, 5 yıldızlı otellerde misafir edilen", oyunu kime verdiği malum üyeler. "Murat Aksu AKP'li, Aksu Kürt kökenli" gibi Beşiktaş ile hiçbir bağlantısı olmayan sebepler yüzünden yine tüpçüye oy verenler. Daha 10 sandıkta verilen 2266 oyun sahibi, oy verme hakkı olmasına rağmen gelip de oy vermeyen 5279 kişi. İsmail Ünal ve benzeri menfaatçi kişiler. Şimdilik bunlar geldi aklıma.

Kısaca o adamın o koltukta olan adamı indirmek için hiçbir şey yapmayanlar. Bundan önceki yılları "tanıdınız", bundan sonraki yılların da suç ortağısınız. Eminin bu gece yatarken yastığa başınızı rahatça koyacaksınız, çocuklarınıza bırakacağınız "Beşiktaş"ı düşünün bi'...

Biraz huzurunuz kaçar inşallah.

Bugün Beşiktaş'tan menfaat bekleyen yarın ne beklemesini istiyoruz biliyorsunuz. Bu iğrenç lafı yazıp yazıp ortaya çıkarmanın anlamı yok ama dayanamıyor insan.


Sayın koltuk sahipleri;

Baba Hakkı'lar, Şeref Bey'ler hep bir efsane kalacak. Ben 20 yaşımda tanıyorum bu insanları ama o koltuk sahipleri tanımıyor herhalde. Onlar kadar olun istemiyorum(haddim/haddiniz değil) ama örnek alın istiyorum. Utanın utanın!

Not: "Demirören yönetiminin gerçekten beğenenlere, ona güvenenlere sözüm yok", varsa öyle birileri..



1 yorum:

Schumy dedi ki...

http://taccizgisi.blogspot.com/2010/02/siyah-ve-beyaz-hayaller.html

Vallaha ben de birşeyler karaladım ama...

Kolay gelsin Beşiktaşlı taraftarlara. Allah sabır versin.