15 Kasım 2009 Pazar

Pascal'ın Gözyaşları...




Siz hiç beşe-beş halı saha maçı izlerken gözünüzden yaşlar geldiğini hatırlar mısınız?


Bir Acun yapımı olan Devler Ligi devam etmekte bildiğiniz gibi.

Yarı finaller İnönü Stadyumu'nda oynandı bu gece. Normalde programı pek takip etmiyordum ancak Erman Toroğlu'nun, İnönü'de Beşiktaş taraftarıyla buluşmasını merakımdan izledim birazcık da.

Yarı finalde Pascal'ın takımı, Tanju'nun takımını son dakika golüyle 3-2 yenerek finale yükseldi. Maç sonu herkes seviniyordu klasik sahneler. Bir kişi hariç, Pascal Nouma taraftarın karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Buradan sonraki kısmı Beşiktaşlı olmayanlara anlatmak zor...

Pascal'ı öyle gören benim gibi kaç Beşiktaşlı'nın "yaşları gözlerine akın etmiştir" merak ediyorum.

Ah be Pascal, ahhh ah. Gece gece yaktın be bizi.

Çıksan sahaya, atsan gollerini tekrardan...



Not: Pascal'ın bu zamana kadar yaptıklarına "şov" diyenler neler düşünmüştür merak ediyorum. Fransa'da doğan bir hırçın çocuk Türkiye'ye geliyor ve yüzbinlerce kişinin sevgisini bu derece kazanıyor. Futbol, sen nelere kadirsin!


Ekleme: O anın fotosunu da buldum. Fotoğraf haber1903'e ait.



2 yorum:

Tassadar dedi ki...

Bu adamın yaptıklarına şov demesin kimse, ben çoğu zaman gözlerim dolarak izliyorum.

böyle saçma sapan, artniyetli yöneticilere sahip oldumuz güzide ülkemizden, sırf elini şortuna soktu diye gönderilen bu adama ve doyasıya onu seyredemeyen taraftarına da acıyorum.

Beni de bir kaç kere ağlatmıştır pascal ve ben bu adamı yürekten severim. gerçektir bu adam, ben gerçek adamları severim. hala şov diyenlere tavsiyem de fransızın nasıl olduğunu anlamaları için anelkayı izlemeleridir.

bu arada ben koyu galatasaraylım.

ahmetokur dedi ki...

Galatasaraylıyım, belki anlayamam ama gerçekten üzücü bi durum. Belki bir çok Beşiktaşlı taraftarda postta yazıldığı gibi bunu söylemiştir ; Çıksan sahaya, atsan gollerini tekrardan...

Herşeye rağmen ; Özledik be Pascal.