24 Eylül 2009 Perşembe

Hoopsss, Yavaş Olun Sayın Demirören!




Beni en çok üzen taraftarımın, `Gaziantep`e başkan olsana` tezahüratı oldu!.. Bu sözler beni çok ama çok üzdü!.. Geçen sezon `en büyük başkan bizim başkan` diyorlardı!.. Sözler ve başarılar bu kadar unutulmamalı!.."

Demiş sayın Demirören...

Geçen sezon bittikten sonra bir yazımda aynen şunları yazmıştım:

Bence taraftar şampiyonluk kutlamalarında en iyisini yaptı: Alkış... Bir an "Büyük Başkan" sesleri yükselecek falan diye korktum ancak sonradan kendimden utandım. Bunca sene tanıdığım taraftardan nasıl böyle bir hareket/hakaret bekledim! Sonuçta rakip takım taraftarları bile dört gözle bekliyordu taraftarın Demirören'e şampiyonluk turundaki yaklaşımını!

Pardon sayın Yıldırım Demirören, size kim büyük başkan dedi? "Yemekli" kutlamalardaki yandaşlarınız falandır onlar. Yoksa ben kutlamalarda öyle bir "tını" duymadım.

Aynı yazıyı şöyle bitirmiştim:


Sonuçta Demirören hakkında bu zamana kadar hep kötü şeyler söyledik ancak zaferler sonucunda alkışlamak lazımdır. Ne zamana kadar mı? Eski günlere dönene kadar. Kendisinin yöneticiliğine hâlâ inancım yok. Beşiktaş, Kulüp olarak böyle bir başkanı barındırmamalı.


Sonuç olarak Demirören'in Türk Futboluna kazandırdığı en güzel şey ailesi ile tribündeki görüntüleri oldu. Belki ileride "First Lady" kavramı tüm takımlarımızda olur ve eminim ki bunun "stad atmosferi"ne büyük katkısı olacaktır. 

Yavaş olun sayın Başkan, yıllardır atıp tutuyorsunuz zaten bi' ara verin.


"Kongreyle geldim, kongreyle giderim" falan diyordunuz. Allah Beşiktaş taraftarına o günleri de gösterecek inşallah.


Malum yazının tamamı burada

2 yorum:

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

demogojide kurtaramayacak kendisini... dee umarım aklı başında birisi çıkar karşısına kongrede, yoksa bunu arar hale gelmeyi asla istemem :))

Adsız dedi ki...

ya bırakın bu ayakları kongreymiş bilmem oymuş buymuş adama 60 milyon euro borcu var takımın eğer bir gönderilmeye kalkılırsa inönünün içine ev yaptırır walla yıldırım demirören görün bakın bu senede gelcek senede beşiktaşda