26 Aralık 2010 Pazar

16 Yaşındaki Çocukların Maçında Uçan Tekme Atmak


Çok uğraştım bir yazı yazmak için. Hep galiz küfürlerle bitirdim cümleleri. En iyisi bir şey yazmamak. 1.fotoğraftaki adamın sembol yaptığı forma da 2.fotoğraftaki şerefsiz, haysiyetsiz, karaktersiz, cibiliyetsizin üzerindeki forma da aynı. Dahası 1.fotoğraftaki Metin Oktay'ın üzerindeki forma Fenerbahçe forması. Hikayelerini, nedenini araştırırsanız, bulursunuz zaten.

Soyunma odasında şakağına buz torbasını koyan çocuğu görüp, bu hayvanatlar yerine taraftarlıktan, insanlıktan utanmamak mümkün mü ?

1 yorum:

lions dedi ki...

olayların iç yuzunu bilmeden saldırmayın tamam onlar hayvan bunu kabul ediyroum hic bir sekilde de savunmuyorum ama olayları cıkaran ve bence planlı bir şekilde çıkaran " minicik cocuklarda" bence biraz "çaki" ruhu var cok acık bilincli bir fener organizasyonu olan tabi gs da yonetim olmadığı için boyle acıklaran virüs giriyor oaly nasıl cıktı yı kimse sorgulamıyor sanki ordaki hayvanlar ın hayvanlığı tutmus ve saldırmıs tamam hayvan hayvandır da durup dururkende hayvanlığı tutmaz kimsenin bence o