3 Kasım 2010 Çarşamba

Sonra Biz Küfretmiş Oluyoruz




Yok anasını satayım. Bize böyle adamlar ciddi anlamda fazla. Mustafa Denizli Hoca'm kalacaktı Beşiktaş'ta. Koyacaktı 9 defans + Quaresma-Bobo bitecekti bu iş. Yok Necip'i iki yönlü oynatmış, yok Hilbert'i sağ beke koyarak hücuma yönlendirmiş çok da fifi. Son Sivasspor maçını dahi rakibin tekmeleri üzerinden değerlendiremeyen, "vurun abalıya" edebiyatından yüklenen basından irite olmamak elde değil. Milliyet'de haftanın panaromasını yazan gerizekalıyı bir okuyun mesela. En "köşe" köşe yazarından en diptekine kadar iliklerine dahi işledi dallamaların hoca'ya sallama huyu.

Basın Dayı'ya yükleniyor, Dayı da maytap geçiyor adamlarla. Safımız bir kez daha belli olsun. Bu şerefsizlere laf diyince de biz "küfürbaz, heyecanlı gençlik işte eheh" oluyoruz. Siktirtmeyin dünyanızı.

3 yorum:

ergin aslan dedi ki...

:))) final 10 numara olmuş...

TA dedi ki...

dayı iyi insan lider karekterli(rijkaarda göre) ama iyi teknik adam değil kardeş.daha doğrusu günümüz futboluna(modern futbol) pek uygun işlerde bulunmuyor.getafede de real madridde de aynı mantıkla oynuyordu.dengesiz hücum futbolu.

ayrıca sana şunu söyleyebilirim bu oyunu oynatmak maharet değildir.bülent uygunda oynatır!defansa ileri çıkın der vs.
bize(taraftara) yutturuluyor bu hücum futbolu mantığı.aaa ne güzel hücum futbolunu getirdi.yok yau.böyle dengesiz hücum futbolunu bülent uygun tolunay kafkasta getirir.ayrıca yapanda var.yılmaz vuralın geçen senenin kasımpaşası.

maharet takıma dengeli futbolu oynatabilmek.

TA dedi ki...

çok kızmışsın belli ama futbol denen oyunda fazla romantiklere yer olmuyor.dayınında sezon sonu bavullarını toplayacağını tahmin ediyorum.kataramı gider bilinmez.