7 Haziran 2010 Pazartesi

Dünya Kupası'nın İzlenmeyecek 5 Maçı


Hep izlenecek 5 maç, kaçırılmaması gereken maçlar listelenir ya, biz de blog olarak oynandığı saatlerde başka şeylerin izlenebileceği 5 maçı yazalım dedik. "Kardeşim Dünya Kupası bu" deseniz de, oynanan oyun futbol işte. Sıkıcı olabiliyor bazen. İşte o 5 maç.

1- Slovenya - Cezayir; İşte Dünya Kupaları tarihinin en hiç bir şey vaad etmeyen maçı. En "maçı olduğu gün bile adı hatırlanmayacak 2 takım". Tamam Afrika Kupası'nda adını duyduk Cezayir'in ama ne vaad edebilir ki bir Avrupa Takımı'na karşı. Ekvador olsa neyse. Kaviedes'ler felan taçla gol atıyordu. Hele Slovenya. Kalecisi Handanovic olmasa dayak yer heralde her takımdan. En hiç bir şey vaad etmeyen maç işte.

2- Yeni Zelanda - Slovakya; Bu Yeni Zelanda, Avustralya tarafından tokatlanmaktan bıkmadı heralde, diğer ülkelere açılma kararı aldı. Slovakya ise ondan hallice. Zaten Slovakya da arkadaşları yenecek ama gereksiz işte müdür. Holosko, Sestak, Vittek, Stoch felan izlerim diyorsanız ne ala.

3- Yeni Zelanda - Paraguay; Yeni Zelanda'ya karşı özel bir kinim yok. Sadece ne işleri olduğunu çözemedim. Paraguay desen biraz hücum hattı ile işte felan fişmekan. Farklılık ararım ben diyenler ne mutlu size işte. Ama Afrika'lılar bile gitmez heralde bu maça.

4- İsviçre - Honduras; Bayılıyorum bunlara. Gariplerim bir de İspanya'nın grubunda. İsviçre'nin tek üstün başarısı Tolga Seyhan ve Alpay Özalan tandeminin 2 asisti ile bizi elemeleriydi. Honduras ise (David Suazo demeyin vuvuzela çalarım) Honduras işte. Öyle bir maç olur bu da.

5- Şili - Honduras; Şili - İsviçre diye de uzatabilirdim de acıdım bu gruba. Nedir bu grupların amacı bilmiyorum. Mesela, Güney Afrika - Fransa maçı da muhtemelen sıkıcı, berbat bir oyuna sahne olacak ama Fransa diye izleriz o maçı belki. Ama Şili - Honduras maçının ne çekiciliği var arkadaş. İçim karardı.

Öyle 5 maç. Birisi sürpriz yapıp güzel bir oyuna sahne olabilir ya, belki. Yersen.

4 yorum:

koala dedi ki...

Slovenya-Cezayir ve Şili Honduras maçları şahane geçir söylemedi deme.

kkskblog dedi ki...

Holosko ve Vittek'li Slovakya ile
Rodrigo Tello'lu Şili'nin maçlarını Türkiy'den izleyen olur diye düşünüyorum.

Oğuz Öztürk dedi ki...

Şili-Honduras maçı bol pozisyonlu ve zevkli bir maç olacaktır. Ben öyle düşünüyorum

voodoo girl dedi ki...

ne ayıp şey holoskomun maçına izlenmeyesi demek falan.