16 Şubat 2010 Salı

Gelmeyen ..!


Manchester United'dan rekor bir ücretle 94 milyon euro'ya, Real Madrid'e transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, "Günün birinde Türkiye'de futbol oynar mısın" sorusuna işte şu yanıtı verdi: "Neden olmasın. Roberto Carlos, Real Madrid'den Türkiye'ye gitti. Rijkaard, Barcelona'yı çalıştırdıktan sonra şimdi Türkiye'de. Ben niye gitmeyeyim." Ronaldo, Türkiye'nin Dünya Kupası'na katılamamasına üzüldüğünü de belirtti ve "Hiddink'le Türkiye'nin 2012 Avrupa Şampiyonası'na katılacağını düşünüyorum. Türk futbolcular hızlı ve istekli. Tuncay, Arda çok yetenekli" dedi.


Şimdiii, Fotomaç haberi bu. Atmasyon felan neyse de, kardeşim biraz edepli atın yahu. Yazdığınız açıklamalarda Fenerbahçe kelimesi yok. Nereye geliyor bu adam.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu cengiz semercioglu nun castrol davetlisi olarak (Dünyadan bir çok gazeteciyle beraber) gittigi ispanyada ronaldo ile antreman sırasında yaptıgı roportajdan..Fotomacı gormedim ama buna dayanarak adamı bir klubumuze getirdiyse hic sasırmam..

Adsız dedi ki...

Cengiz Semercipğlu'nun hürriyetteki röportajından almışlar bunu. O da Castrol'un etkinliği olarak antreman falan yapmış ronaldoyla, doğrudur muhtemelen yani.