4 Aralık 2009 Cuma

Elano


Bugünkü maçta oyundan alınmasının 2 ihtimali var. 1.si kendisine atılmayan paslardan dolayı kenara sakatlık bahane ederek çıkmayı istedi. 2.si gerçekten sakatlandı. Bana kalırsa 1.ihtimalden dolayı bunu yaptı.

Bu maç içerisinde özellikle 50.dakikadan sonra Elano'yu özellikle takip ettiğim için böyle bir varsayımda bulunuyorum. Oyundan çıkana kadar boş pozisyonda olmasına rağmen kendisine 3 adam sonra gelen topların, bulunduğu noktanın tam tersi kanatta geliştirilen atakların yüzünden bu düşüncem. Bu ters kanat ataklarında Emre Tilev'in sürekli olarak "ısrarla Elano top istiyor"larının bu fikrimde etkisi var. Hatta sinirlenip sert dalmalarını da ekliyorum bu fikirlere. Saha dışında, barbekü partisinde sadece takımdan Baros'la oturması bile yanlızlığının göstergesi.

Elano, Galatasaray için ilginç bir noktaya gelmeye başlıyor. Devre arası olsa da Elano meselesinin iç yüzü iyice açığa çıksa. Aslında O'na Baros gerek. Baros'tan önce de bir gol ve bir asist.

1 yorum:

SirEvo dedi ki...

Elano'yu 50'den sonra takip etmenin en büyük nedeni ilk yarıda sahada olmamasıydı. Resmen yoktu ya. 45'lere doğru babam dönüp Elano yedek mi diye sordum hatta.