20 Nisan 2009 Pazartesi

İlginç Google Aramalarıyla Gelenler #4




Biraz önce baktım da enteresan google aramaları birikmiş. Yine değişik şeyler var. Başlıyoruz:

- Daha önce de belirtmiştim. Şu google'a Türk yapımı Star Trek'teki "kompüter"e yapılan muamele yapılmasın. "Sergio Ramos Hangi Takımda" diye arama mı yapılır yahu?

- Bunu herhalde bayan bir taraftar magazin programlarının etkisindeyken yapmış. "Aydın Yılmaz saçını kestirmiş" diye bir arama ve sonu GolsüzEşitlik Blog. Evet kestirmiş, iyi de olmuş; yüzü gözü açılmış çocuğun.

- "Eren Güngör bizim maçta Beşiktaş"... Bu arama hakkında yorum yapmayacağım. Maçın etkisindeyken yapılmış bir arama herhalde. "Bizim maç?", google tanıyor ve biliyor herhalde hangi takımlı olduğunu arama yapanın.

- "Telekom İnönü" ... Ağzından yel alsın hocam; N'aptın sen! Yok öyle bir stad! Zaten aramayı yapan daha ilk sonuçta blogumuza ve malum posta geliyor. Anladın sen onu ;)

- "Galatasaray taraftarı aristokrat" ... Evet evet biliyoruz o geyiği. Fenerbahçe de Burjuva, Beşiktaş da halkın takımı falan filan.

- "Bay Futbol Tarihçe" ... "Bay Futbol" kimdir bilmem ancak bizde Bay Kerahet ile futbol tarihi var; uyar mı?

- "Metin Tekin Rus Sevgilisi İle" ... Biraz önce Aydın Yılmaz ile ilgili aramayı yapan ablamız hızını alamadı sanırsam. :)

- "yu Bitir" ... Anlamadım... Neyi?

- "Volkan Semih Arda Emre"... Bu dördünün adını bir arada görmekten sıkılmadık mı?

- "Yıldızdan stada kadar" ... Öhömm, o ne ya? (: -meşaledir meşale-


1 yorum:

KoKo B dedi ki...

guzel konulu alman pornosu nasıl:)