17 Mayıs 2011 Salı

Sensiz Geçen Günlerin



Tribün için sezonu kapattık. Haftaya son bir deplasmanı.

Hikaye. Artık "bari gençler oynatılsın" da demeyeceğim. Şu maçta "altyapıdan takviyeler" dediğimiz şey Rıdvan ve Atınç ise, Sivok'un sakatlığında oyuna Furkan değil Samsunlu giriyorsa, Onur en fazla 30 dakika şans bulabiliyorsa geçelim bunları. Bizim altyapı fantezilerimiz izleyebildiğimiz genç takım maçları ve kiralık giden oyuncular için Rizespor, Bucaspor maçlarıyla sınırlı kalmaya devam edecek, eder.

Onur Bayramoğlu "biz altyapı savunucularını" utandırmadı sahada kaldığı sürede. Guti ile devam edilecekse, yedeği bellidir işte. Omuzlarına biraz yük koyup izlemek gerek. Necip'in ver-kaç'ları bir süre sonra neticeye de ulaşır. Boş alanlara ölüm, Forza Necip! Rıdvan, bekten öte iyi bir kanat yedeği olur. Bir sene sonra A takımla maça çıktı, iyidi yine de; ama hücumda. Fernandes, bir şekilde kalmalı. Gerisi bildiğimiz gibi. Beşiktaş'ın çizdiği yol başka bir yazıya kalsın.

Son sezonunda adama yapılanlar da belli. Bobo şu maçta bir "elveda" performansı için sahaya sürülmüyor. Hain Bobo! Haftaya Quaresma ve Simao yok. Almeida'ya da izin verilir belki. Antep deplasmanında oynatılır mı ne dersin? Bobo'nun yerinde olsam "hadi ya" der bu sefer de ben giymem formayı. 5 yıllık birlikteliği sms'le sonlandırmak gibi. Vefalı kulüptür Beşiktaş. Hangi Beşiktaş?

Sahadakiler, tribündekilerin son hevesine; son bir güzellik yaptı. Geçen sene de buna benzer bir kapanış yapmıştık. Ayrı bir duygu var şu maçlarda, ayrı güzellik.

Son kez Formanda Ter, Efsane Yazdın Tarihe Beşiktaş, Göndoğdu ve verilmesi gereken mesajlar. Maç bitince baktım şöyle bir Şeref Bey'e. Burası bükülmüş koltukları, eskimiş zemini, kirlenmiş duvarlarıyla güzel. Hatta 2 katlı kapalı/3 katlı açık uyumusuzluğu ile. Modern Stat istemiyorum. Öldürmeyin duyguları.

Uzun bir ara var şimdi, sabah bu psikolojiyle uyanıp "özlemeye" başladım.
Sensiz geçen günlerin!

0 yorum: