19 Temmuz 2010 Pazartesi

Adana Kebap!





Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş'ın "resmi olarak açıklanmasa" da son transferi.

Bir aralar Galatasaray ile adı anılmış, 1.5 Milyonluk bonservis bedeli söylentileri çıkmıştı.

Şimdi Beşiktaş'a transfer oluyor. Transferi şöyle olacak konuşulanlara göre:

Ersan 1 sene Beşiktaş'da kiralık oynayacak. Satın alma opsiyonu olarak da 4 Milyon Euro'luk bir bedel belirlenecek. Beşiktaş, istediği takdirde Ersan'ın bonservisini Adanaspor vazgeçse de bu bedelden alabilecek. Yeter ki Ersan istesin.

Buraya kadar gayet normal, ancak Federasyonun Bilgi Bankasından görünen o ki, Ersan'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2011'de bitiyor; yani gelecek sezon sonu. Sonuçta Beşiktaş, Ersan ile önümüzdeki Ocak ayında bonservis bedeli olmadan sözleşme imzalayabilir. (Bosman Rulez!)

E peki o 4 Milyon'un esprisi ne? Anlamadım gitti.

Birileri ya bizi yiyor, ya da Adanasporluları yiyor. Hadi bakalım.

Ersan'ın TFF Bilgi Bankası Sayfası

Not: Fotoğraf Ersan'ın Adanaspor'da arkadaşlarıyla vedalaşmasından. Duygusal anlar yaşanmış. Hayırlısı olsun.


Ekleme: Sefa Dündar söyledi. Serdal Adalı ile Adanaspor Başkanı akrabalarmış galiba. Öyle bir yamuk yapma falan olmazmış. Bekliyoruz bakalım.



Ekleme 2: Ersan, Adanaspor ile sözleşmesini uzatmış ancak TFF'nin sitesinde güncelleme yapılmamış. bilgi için Hüseyin Ataş'a teşekkürler.

3 yorum:

mirmak dedi ki...

Beşiktaş bu oyuncuyu istiyorsa 4 milyon avro verecek burası kesin ama bu yapılan kira sözleşmesinin bitiş tarihi de önemli. Buradan şunu da düşünmek mümkün. Beşiktaş da dahil olmak üzere tüm kulüplerin bu transferi gerçekleştirme şansı var.

Lütfen yanlışım varsa düzeltin. Misal Galatasaray devre arasında sözleşme imzalayabilir. Ya da Adanaspor ile sözleşme uzatılması mümkün.

Ama sizin anlattığınız konu ise cidden muamma. Bence bu kira sözleşmesinin bitiş tarihi de önemli.

Bay Kerahet dedi ki...

kira 1 yıllıkdır, ersan normal şartlarda başka takıma gitmeyecektir ancak tabii ki devre arasında isteyen sözleşme imzalayabilir.

SirEvo dedi ki...

4 milyon Euro mu?
Saçmalamasınlar!