27 Kasım 2009 Cuma

Bunlar Rekor Olmalı


Beşiktaş ve Şampiyonlar Ligi'nin geciken analizi olacak ama tatil felan anca. Çok, çok ilginç bir hafta oldu bu hafta. Yazayım o ilginçlikleri...

- Mustafa Denizli'nin ilk Şampiyonlar Ligi galibiyeti. Turnuva bu ismi almadan önce aldığı son galibiyet ise Monaco'ya karşı idi. Avrupa Şampiyon Kulüpler kupası çeyrek final maçı.

- Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde evinde gol atamadı. Böyle bir maç yakın tarihte oldu mu ben hatırlamıyorum. Ligde oluyor nadiren.

- Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 16 maçın 15'inde toplam 3 gol olmadı. 3 gol olan tek maçta Cska - Wolfsburg. İddaa'da Real Madrid maçının alt oranı en fazla kazandıran orandı.

- Beşiktaş, 2.Şampiyonlar Ligi golünü attı bu sezon. Aldığı 4 puanı da deplasmanda aldı. 2 golü de deplasmanda attı.

- Batuhan Karadeniz, Şampiyonlar Ligi kariyerinin 4.saniyesinde sarı kart gördü. Böyle bir kart görme rekoru muhtemelen yoktur.

- Old Trafford'da, Şampiyonlar Ligi'nde 2 galibiyet gören rakip takım futbolcusu olarak bir de Rüştü Reçber var. Başka da varsa Real Madrid'den Raul felan olabilir. Old Trafford'da çıktığı 3 maçta 6 gol yedi Rüştü. Kazanılan 2 maçta da gol yemedi.

- Milan 3 maçta evinde kazanamadı.

- Liverpool, sadece 2 galibiyet aldı. 2'si de Debreceni. 2'si de 1-0. Uefa'ya kaldılar.

- 2 takım şu an gruplarda 0 puana sahip. Yanılmıyorsam, Şampiyonlar Ligi tarihinde ise "sıfır çeken" 3 takım oldu.

1 yorum:

@lperen dedi ki...

Cl'de yaptığımız 5 maçta, toplam 22 değişik futbolcu oynattık, hemde gruptan çıkmayı falan garantilemeden:D Gerçi sakatlıklar da çok oldu ama, neyse acaba bu istatitiğin yanına yaklaşan yada geçen takımlar varmıdır, bilginiz varsa lütfen haberdar edin, cidden merak içerisindeyim:D