19 Nisan 2009 Pazar

BJK 0-0 Bursa | Ne Demeli?




Öncelikle Bobo'ya değinmek istiyorum. Bu adamın aklı nerede bilen var mı?
Kaçırılan 2 puanı sadece bir adama yüklemek olmaz (Hele ki İbrahim'in gereksiz kartları varken) ancak sahanın baş "RUHSUZ"u seçiyorum kendi çapımda Bobo'yu. Ardından Delgado gelebilir... Beşiktaş'ın bugünkü hâline yakışan ve ruhunu ortaya koyan bir iki futbolcu: Gökhan Zan, Yusuf Şimşek, Sivok... Gerisinin pek hayrını göremedik. Özellikle Bobo acilen toparlanmalı!

Sahada futbol adına pek bir şey yoktu açıkcası. Birkaç önemli pozisyon oldu belki ancak maçı iki takım da haketti diyemeyiz.

Pekâlâ bugün futbol adına gördüğümüz tek şey var.

O da şu:

Stoperi kırmızı kart gören takım en uçtaki santraforuna kadar ileri gitmeye korkar. Bursa kalecisi top ayağında 1.5 dakika kadar beklerken bir Beşiktaş forveti gidip de baskı yapmaya cesaret edemedi ya; Yuh!

Ayrıca hakem de bir garipti. Beşiktaş'ın lehine sonuçlanabilecek bir hata yapmayacağım diye kastı kendini. Tabiî bu kasış bir süre sonra gerçekleri de görmesine engel oldu ya neyse. Önce futbolu oynamak lazım.

- Tezgah kurulmuş yahu, Beşiktaş'ı şampiyon yapıyorlar!

3 yorum:

carlito dedi ki...

Delgado ve Bobo'ya birileri acilen şampiyonluğa koştuğumuzu anlatmalı, bu kadar ruhsuz oynanamaz istesende oynayamazsın, yazıklar olsun...

Toraman'a da helal olsun yüzümüzü kara çıkarttığı için !!

Şairler Parkı dedi ki...

Bobo bir süredir ciddi anlamda formsuz. Her zaman çok iyi yaptığı şeyleri yapamıyor bir süredir. Ne adam eksiltmeleri, ne tereddütsüz kaleye yönelmeleri. Ancak ne olursa olsun bunların hiçbiri ruhsuz sıfatını almasını haketmiyor. Evet sahada çok kötü, evet istediklerimizi yapmıyor. Ama hocam ruhsuzluk ağır bir itham. Kaldı ki Bobo'ya yapılan faulleri sıkça es geçildiğini de unutmayalım. Sürekli faule maruz kalıp, bunlar çalınmadığında zaten çok verimli olmayan bir oyuncu iyice verimsizleşir. Bu bahane gibi algılanmasın, ancak durum böyle.

Ege

Bay Kerahet dedi ki...

Hocam ruhsuzluk ağır belki haklısın ancak en çok umut bağladığımız ve sabrettiğimiz oyunculardan biri Bobo değil mi?

Bobo'yu sevmeyen bir taraftar olduğunu zannetmiyorum. Eminim ki benm gibi herkes seviyordur onu ancak istediğimiz o ruhu sahaya koyamıyor.