20 Ekim 2009 Salı

Barcelona da Yenilir Hem de Gökdeniz'in Golüyle !!


Camp Nou'da Barcelona, rakibi ceza sahasına girmeden yenildi desek, yenilmesini bırakın ceza sahasına girmeden yenilmesine şaşırırsınız herhalde. İlk dakikada kaleci degajı ile başlayan atakta Ryazantsev 35m'den çatalı görünce maç 0-1 başladı. Sonrasında cılız Barça atakları, 11 kişi savunma çabaları. 2.yarı başında da Zlatan'ın enfes bir vuruşu. 1-1. Sonrası %71'e %29 topla oynama yüzdesi, kaleye isabetli tek şut çeken Rubin Kazan'ın ani bir atağı. Gökdeniz'in Marquez'in yanına otoban döşeyip geçmesi ile atılan bir 2.gol ve Rubin Kazan direnişi. Kazan'ın hocasının elinde tespih dua etmesi ve topun yan direkten dönmesi ise belki de emeklerinin bir hediyesiydi Tanrı tarafından. Kaleye çekilen 2 şutta atılmış 2 gol. Bırakın kaleye çekilen şutu, ceza sahasına 2 kez giremedi Rubin. 1 tane de korner attı. Ortalama ise 12 km koştu Rubin.

Inter ise Dinamo'ya diş geçiremedi. Jose, sağlam bir gider yapacaktır. Sinirli sinirli bakıyordu. Hakkıdır da yani. 2-2 bitirdi evinde Dinamo ile. 3 maçta 3 puan.

Lyon ise adım adım geldi ve Liverpool'u yendi. Liverpool'un adı 1-0 yaptı sadece. Gerisi Lyon'un güzel oyunu ve harika 2 atağı ile gelen 2 gol. Harika ataklar ama. Harika.

Debreceni - Fiorentina maçı ise tenis maçı gibi. Savunma yapmayı unuttular maçta. Harika goller oldu. Debreceni'nin 2. golü enfes. Fio'nun da 3.golü.

Urziceni - Rangers ise komedi. 1-1 olduktan sonra 3 tane duran top organizasyonu, 3 tane gol olmayacak topun Rangers'lılara çarparak bir anda 1-4'e maçı getirmesi.

Stuttgart - Sevilla'da muhtemelen Stuttgart hocasının son maçı olur. Stuttgart'ın golü de muhteşem.

H grubundaki iki maçta da son dakika golleri skoru belirledi. Olympiakos 3 puanı, Alkmaar ise 1 puanı koparmayı başardı.

Sonuç olarak; Barcelona'da yenilebiliyormuş. Hem de kalesine gitmeden.

0 yorum: