3 Temmuz 2009 Cuma

Arda Üzerinden Siyaset


Eskiden adetti. Birisi birşey yapınca konusu ne olursa olsun ünlü olmak adına Hülya Avşar'a sallardı. Gündeme oturur ve yok olurdu tabi. Basın olayı bıraktı, eski isimler sardı buna.

Ümit Karan, Hasan Şaş ve Necati açıklamalarında sonunda Arda'nın ve Sabri'nin durumunun kendileri gibi olacağını söylemekte. Sabri'yi bilemem ama Arda sizin gibi olmaz. Olamaz.

Galatasaray camiası özellikle Adnan Polat içerisine girdiğinden beri temizliğe girdi. Temizliğin nedeni açık, net, belli. Galatasaray'da sahada ayaklarından çok, saha dışında çenesi çalışan adamları yollamak amaç! Bu isimler de yabancı değil. Bu isimleri camia aptal mı durup dururken yollamak istesin? Hem de onca başarının ardından.. Ankaraspor maçında boş Lincoln'e pas atmayan Hasan'ın durumu gibi, Ümit'in sıfır golle sezon kapaması gibi su yüzüne vuran nedenlerden sonra bu temizlik yapılıyor. Yeni bir hava aranıyor yani. Profesyonelliği 1.sırada olan bir takım amacında Galatasaray. Liseli havası 1.sırada olan değil. Hocanın 1.sırada olduğu bir takım yani... Oyuncuların değil...

0 yorum: