21 Kasım 2010 Pazar

Merhaba, Biz Beşiktaş'ın Hücum Hattı Oyuncuları


Öncelikle, böyle üzücü bir skor ardından konuşmak istemezdik ama biz beraber oynayınca sizi sevindirecek bir skor ve oyun olmadığından ve sizin de artık alışmış olacağınızı düşündüğümüzden, konuşmaya karar verdik. Kendimizi size bir kez daha tanıtmak istiyoruz izninizle.

Merhaba. Ben Mert Nobre. Buraya ilk adım attığımda Marcio Nobre idim. Alex de Souza sağolsun O'nun torpili ile geldim. Fenerbahçe forması altındayken Alex'in de bana özellikle çalışması sebebiyle bir çok duran topta golü buldum. Zaten bundan başka da bir etkinliğim yok. Nicolas Anelka bile transfer edilmişti ama her maçta ya 2.devreyi görmüyordu ya da 70'ten sonrasında giriyordu. Hatta sizin meşhur bir sözünüz var; "Denizli'de tabela kalktığında Nobre çıkıp Anelka giriyordu" İşte o Anelka yedeğim olur. Bunda Alex-Anelka çekişmesi de etken olabilir. Daha sonra Fenerbahçe beni gönderdi. Yıldırım Başkan, hemen aldı. Ben de Ertuğrul Sağlam zamanında bir kaç maçta iyi oynayıp goller buldum. Ama o kadar. Ondan sonra gol kaçırmak konusunda, yeni denemeler yaptım. Takımın en çok kazananlarından birisiyim. Juan Figer sağolsun. Sözleşmemin süresi bittiğinde de beni kendi takımı olan Rentistas kulübünün futbolcusu gibi gösterdi. Böyle bir takım da yok zaten. Kağıt üzerinde var sadece. Bu yüzden Beşiktaş da imza parası olarak benim için O'na para ödedi. Ben de buna karşılık olarak daha çok goller kaçırmaya başladım. Gollerimi kaçırmaya devam edeceğim.

Merhaba. Ben Rodrigo Barbosa Tabata. Aslen Japon'um. Gaziantepspor forması altında çok güzel maçlar çıkarttım. Özellikle Kadıköy'deki Fenerbahçe ve Antep'teki Galatasaray maçlarında harikaydım. Daha sonra bir gün Beşiktaş'a gidiyorsun dediler. Ne kadara dedim. 8.5 Milyon Euro dediler. Şaşırdım tabii ki. O kadar etmemeliydim. 6.5 Milyon Euro + Serdar Kurtuluş eden İsmail Köybaşı'nın yanında ben 15 etmeliydim. Her neyse, bundan dolayı performansım düşük. Baktım ki, Nobre gol kaçırıp senede 5 Milyon TL para alıyor, ben de kaçırabilirim dedim. Bana, ben gelmeden 10.5 numara, Türk pasaportu olan felan dediler. Mümkün oldukça gol kaçırıyorum işte. Hayat güzel. İstanbul güzel.

Merhaba. Ben Nihat Kahveci. Ben artık geçmişimi anlatmayayım. Beşiktaş'ın Mehmet Topuz meselesi yüzünden oluşan karambolde geldim kulübe. "Ne yaptın geldikten sonra" deseler, kollarımı kenara doğru açıp her an ceketimi omzumdan atacakmışım gibi duruşa sahip olma yeteneğimi korudum. Başka da bir şey yok. Gol kaçırmayı da yapamıyorum artık. Bir ara İbrahim Üzülmez sağ beke geçmişti. O bile sağda daha çok iş yaptı benden. Ama kollarım açık karizmatiğim. Porto'ya da gol attım. Ama kollar...

Merhaba. Ben Matias Delgado. Pardon ben gitmiştim. Ama saçlarım güzeldi.

Merhaba. Ben Yusuf Şimşek. Beni unuttunuz değil mi? Telefon kulübesinde bile çalım atarım ben. Kadroya giremediğimden takılıyorum ben de. Mustafa Hoca ile beraber 2 kupada imzam vardır. Ondan beri yokum işte. Denizli iyiydi vallahi. Şehir olan. Hoca olan da iyidir.

Merhaba. Ben Holosko. Böyle sonralardan kendimi tanıtayım dedim ben. Neyse ben tanıtmasam iyi olur sanki kendimi. Güzel goller kaçırıyorum ama değil mi ? Bugün attığım golde kaleden başka bir yeri göremediğimden ağlara gitti. 3 metre geride olsaydım nasıl üst direğe vuruyordum o topu ben. Ahh. Ahh. Kod adım da Casper. Messi gibi adamın içinden geçmeye çalışıyorum. Ama ben geçemiyorum, adama çarpıyorum. Bugün yaptığınız tezahüratlar üzdü beni. Adamın içinden geçicem. Göreceksiniz.

Merhaba. Ben Bobo. 2 maçta 1 gol atıyorum. Daha doğrusu ortalamam böyle. Hala millete yaranamadım. Son zamanlarda kazanılan her başarının altında benim gollerim vardır. Sözleşmem sezon sonunda bitiyor ama. Kısmet.

Merhaba. Ben Serdar Özkan. Şaka şaka. Bu kadronun içerisinde bir de ben olsaydım, nasıl olurdu diye geldim. Gidiyorum.

Merhaba. Ben Fatih Tekke. Daha adımı atmadan tedavime başlandı. Bir an Galatasaray ile karıştırmışım mevzuuyu. Sahaya adımımı attım, hocayla kavga ettim bu kez. Hocayı da karıştırmışım artık. Kadro dışıyım. Olaylar çok karışık. Saçım da karışık.

Merhaba. Biz Ricardo Andrade Quaresma Bernardo ve Jose Maria Gutierrez Hernandez ikilisi. "Bizim burada ne işimiz var arkadaş ?"

5 yorum:

irlandalı dedi ki...

merhaba, ben Ali Kuçik, bana da abilerim kadar şans verilse ben de en az onlar kadar iş yaparım. elimden daha fazlası bile gelir inanırsam. ben de duymak istiyorum "Beşiktaşın çocuğu ali kuçiik" tezahuratını, iversondan ne eksiğim var?

irlandalı dedi ki...

ama Serdar Özkan iyiydi. haha :) oturduğum yerden tahtaya vurdum, büyüksün rabbim.

SirEvo dedi ki...

Merhaba ben İzmir'den SirEvo.
Beşiktaş'a her an transfer olabilirim. Schuster defans hattı için iyi bir yedek arıyormuş, özellikle sağ bek için. Ama sol açık oynama şansım da var. Top toplayıcılık da yapabilirim. Şu takıma hele bir gireyim, girenler en az 3-5 sene kalıp yattığı yerden para kazanıyorlar zaten. Arada bir de belki denk gelirse kupa falan alıp seviniriz.

by_tmr dedi ki...

valla bir gün Guti nin maçı terk edip gideceğini düşünmeye bile başladım.. ne işim var bu kadar beceriksiz çoluk çocuğun içinde diyebilir..

gnyz dedi ki...

selamün aleyküm, ben mert nobre, bu ülkeye alex'ten önce gelen ben nasıl olurda alex'in torpiliyle gelmişim anlatın bir hele.

evet alex'in sürekli bana çalışmasıyla duran toptan goller attım ilk geldiğim yarım sezonda attığım 12 golün ortasınıda alex brezilya'dan yapıyordu zaten ve ayrıca bir sezon sonra yani alex'in geldiği ilk sezonda ligde attığım 17 golün sadece 4'ünün asistini alex yapmıştı.
tamam ben 1,5 senedir gol atamıyorumda sizde atarken biraz destekli atın